Team Christiaan Coiffures 

 

Het team van Christiaan Coiffures is een hecht en professioneel team. Wij hebben als doel om jouw haar er altijd op zijn best uit te laten zien. Ons goed opgeleide team blijft zich dan ook ontwikkelen met de laatste mode trends. Hierdoor ben jij als klant van Christiaan Coiffures altijd verzekerd van een net kapsel in onze salon te Abcoude. Middels deze pagina informeren wij je graag over onze kennis en expertise. 

 

Mensen met alle kapsels kunnen bij ons terecht, zowel mannen als vrouwen. Zo zijn wij onder meer gespecialiseerd in het aanbrengen van highlights. Deze brengen wij op een natuurlijke wijze bij je aan en we zullen je altijd eerlijk adviseren of het bij je past of niet. Er is ook een optie om baby highlights en balayages aan te brengen, deze geven een zomers effect en zijn minder opvallend. Het valt daarmee niet direct op dat je je haar hebt geverfd, deze kun je dus ook gebruiken om te wennen aan de nieuwe kleur. Ook kunnen wij je kapsel voorzien van een multicolour look, hier loopt de ene kleur geleidelijk over in de andere. Dit geeft een bijzondere look.

 

Wij van Christiaan Coiffures te Abcoude zijn ook gespecialiseerd als krullenkapper. Het is een vak apart en een ieder met krullen zal dit beamen. Als je een krullen kapsel niet op de juiste manier knipt, komt het er echt minder uit te zien. Knip je met de juiste technieken, dan benut je de krullen optimaal en zal iedereen aan je vertellen dat je haar goed zit. Wij verkopen daarbij ook de beste haarproducten. Hierdoor krijg jij je krullen op zijn mooist. 

 

Naast knippen en verzorgen van het haar, kunnen wij je ook van eerlijk advies voorzien. We zullen dit altijd tijdens onze werkzaamheden standaard voor je doen, maar je kunt dit ook op aanvraag doen. Dit advies gaat verder dan enkel je haren, we kunnen namelijk ook de juiste make-up voor je aanraden. Onze kennis heeft ertoe geleid dat we enkel de beste producten adviseren en voor aantrekkelijke prijzen aanbieden. Zo verkopen wij producten van onder andere Fudge, L’Oréal en Sebastian. Daarnaast zijn we erg trots dat onze Liset ambassadeur is van de producten van Kerastase, die je uiteraard bij ons kunt kopen. 

 

Een andere dienst waar wij zelf altijd erg van genieten, is het verzorgen van bruidskapsels. Wij begrijpen dat het de mooiste dag van je leven is en dat je haar daarbij op zijn best moet zitten. Wij verzorgen met liefde je haren voor deze mooie dag en doen dit desgewenst op locatie. Het is jouw dag, dus jij bepaalt hoe lang of hoe vaak wij met je haar bezig zijn op deze dag, alles is mogelijk. We kennen onze plek tijdens zo een belangrijke dag en zullen uiteraard tijdens de plechtigheid niet aanwezig zijn, tenzij je dat wilt natuurlijk. 

 

Voor de mannen in Abcoude en omgeving hebben wij een echte barbier in dienst. We zijn erg trots op de kwaliteiten van Yasser, een erkend barbier. Naast het knippen van de meest strakke kapsels, scheert hij ook op authentieke wijze je baard. Hier wordt altijd een heerlijke gezichtsmassage aan toegevoegd, zodat irritatie aan de huid wordt voorkomen. Yasser is ook gespecialiseerd in het verwijderen van lichaamsbeharing, bijvoorbeeld in de wenkbrauwen, met een touwtje. Deze techniek zorgt ervoor dat er zeer precies gewerkt kan worden en haren langdurig weg blijven. 

 

We zijn trots op onze salon en zijn blij dat we weer aan het werk mogen. Tijdens de covid-lockdown hebben we niet stilgezeten en hebben we laten zien waarom Christiaan Coiffures bij de top van Abcoude hoort. We hebben diverse e-learnings gevolgd en hebben onszelf opgefrist met cursussen van bekende kappers en kapsters.
Uiteraard werken wij in onze salon veilig en hanteren we de regels van de overheid, maar de klantbeleving blijft voor ons het belangrijkst. 

 

 

.