blog " bedankt "

 

Er moet mij iets van het hart.
Ik las in het vak tijdschrift, KAPPERZAKEN van de Anko, dat sommige kapsalons werden geconfronteerd met veel weerstand bij hun personeel en gebrek aan loyaliteit naar hun werkgever.
Ik wil nu gezegd hebben, dat ik mij bewust ben van de geweldige band in ons team. Voor al het contructief meedenken is ook tijdens de lockdown van grote waarde gebleken.
Soms zakte de moed mij in de schoenen maar door deze inzet van mijn collega's kon ik de doorzetting vinden om goede oplossingen te vinden om vele hobbels en problemen te overwinnen. Het is duidelijk zonder dit team is de zaak van geen waarde.
Tijdens de lock down konden we onze technische vaardigheden up-graden, lOreal heeft het mogelijk gemaakt om via een portaal online lessen te volgen. Zeer ervaren kappers deelde hun kennis met collega's , die hier voor open stonden.
Ons team heeft hier veel gebruik van gemaakt, zo dat we sterker uit deze strijd konden komen.
Samen hebben we tijdens de lockdown een crisiscentrum op gezet en zijn we in contact gebleven met onze klanten. Zo konden we goed op de hoogte blijven wat voor behoeften er leefde. Langs de achter deur konden zij een haarverfpakket op halen en dankt zij een werkbeschrijving, lukte het om een goed resltaat te maken (bedankt Ineke)
Zeker ook de leuke gesprekken met klanten , waren ons zeer dierbaar. Bedankt daar voor.
In de lockdown hebben we de salon om gebouwd om de 1 1/2 meter te kunnen garanderen, om veilig te kunnen werken.
Na de lockdown begonnen we voor het eerst met een afspraken systheem.
Zo langzamerhand zijn nu alle kinderziektes er uit en ook het online afspraak maken komt nu goed opgang.
Vele klanten waren bang en voorzichtig, het is nog steedserg wennen, toch zien we nu een kleine omzet stijging.
Natuurlijk was het in maart erg druk, dat vergde veel van het team maar dat hebben we goed verwerkt, ook daar ben ik erg dankbaar voor, dank aan het team! Ik voel mijzeer vereerd met zoveel collegialiteit ♡
Nu zegd minister de Jonge, dat we in september zelfs zonder mondkapje en 1 1/2 meter mogen werken!
Ik heb veel vertrouwen. Zeker ook door dat we er sterker uitgekomen zijn. We zijn ons bewuster van onze situatie, creatief, technisch en financieel .
Op naar een vernieuwde tijd zonder corona.